Tablă prefălțuită

Descriere

Avantaje acoperis tabla prefaltuita

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, garantat  de minim 275g/mp, tabla faltuita de la Coilprofil confera o durabilitate mare in timp, de aproximativ 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

   Tabla faltuita are o greutate de ~4kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.

Tabla faltuita, Click sau Faltz, de la Coilprofil este comercializata in 23 de culori din care 7 culori mate si 16   culori lucioase.

 

Tinand cont ca tabla faltuita se comanda la dimensiunile optime pentru  forma acoperisului, montajul tablei  faltuite nu este dificil din punct de vedere tehnic si se realizeaza intr-un timp scurt in comparatie cu alte tipuri de acoperis.

Prin dubla faltuire cu tabla prefaltuita Faltz, ceea ce se transpune intr-o rezistenta si protective mai buna a acoperisului.

 

Unul dintre cele mai mari beneficii ale tablei faltuite este faptul ca se poate monta pe acoperisuri cu pante de minim 4Ëš.

 

Gama de culori

Informații suplimentare

Marca:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablă prefălțuită”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookie-uri!

Va rugam sa confirmati daca acceptati cooki-uri. Puteti, de asemenea refuza si va puteti continua navigarea fara colectarea datelor.