Ferestre de mansardă Electro FTP-V U3, FTU-V U3

Descriere

FTP-V U3 Electro – ferestre automatizate  cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P

FTU-V U3 Electro – ferestre automatizate cu tâmplărie din lemn, lăcuite cu lac poliuretanic de culoare albă, dotate cu clapeta de aerare V40P

 

FTP-V U3 Electro este o fereastră cu articulare mediană din gama FTP-V U3 dotată din fabricație cu un sistem electric și poate fi operată prin telecomandă. Ferestrea este echipată cu un senzor de ploaie, care închide automat cerceveaua în caz de ploaie. 
Toate funcțiile sunt operate prin telecomandă.

Motorul electric acționează fereastra printr-un lanț de 24 cm. Prin rotirea unui mâner de operare la 90° se poate decupla lanțul de cercevea. Astfel se poate opera fereastra și manual. Pe tocul ferestrei există niște contactori 24VDC pentru instalarea simplă și rapidă a rulourilor electrice interioare ARF-E sau AJP-E și exterioare ARZ-E.

Fereastra ELECTRO se montează la fel ca o fereastră standard și se cuplează la o priză existentă în casă. Nu este nevoie de furnizarea de cabluri electrice speciale, fereastra are un sistem electric complet de 230V.

Fereastra FTP-V U3 Electro este echipată și cu o clapetă de ventilație V40P cu reglarea automată a debitului de aer.

Informații suplimentare

Marca:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ferestre de mansardă Electro FTP-V U3, FTU-V U3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookie-uri!

Va rugam sa confirmati daca acceptati cooki-uri. Puteti, de asemenea refuza si va puteti continua navigarea fara colectarea datelor.